Geld verdienen met online spaarprogramma´s?

Op deze pagina van Euro-verdienen.nl vind je de meest gestelde vragen over online geld verdienen met spaarprogramma´s. Uiteraard kunnen wij niet op alle vragen een antwoord geven op onze website, maar willen wij vragen ook per e-mail beantwoorden. Of heb jij een suggestie voor een vraag over spaarprogramma´s, welke zeker niet mag ontbreken op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Veel gestelde vragen spaarprogramma's

Is geld verdienen op internet met spaarprogramma's gratis?
Ja! Het aanmelden en het verdienen van geld kost niks. Je hoeft dus niet voor je lidmaatschap te betalen. Voor het lezen van e-mails krijg je vaak een kleine vergoeding (0,1-2 cent) en door mee te doen aan gratis acties, een enquêe invullen of online een aankoop doen, kun je sneller geld verdienen. Een enkele spaarprogramma werkt met een 'accountscore', waarbij je wel enige activitiet moet tonen om een uitbetaling aan te kunnen vragen.


Wat houdt een accountscore in?
Diverse spaarprogramma´s werken met een accountscore, waarmee de website jouw activiteit meet op de website van de adverteerders. Hoe activer je bent, hoe sneller je geld kunt verdienen. Je kunt je accountscore vaak verhogen door deel te nemen aan (gratis) acties, aanmelden voor een nieuwsbrief, een enquête invullen, een online aankoop doen ect. Voor het aanvragen van een uitbetaling kan een bepaalde accountscore nodig zijn (b.v. 5,5).


Wat wordt er met mijn gegevens gedaan?
Alle gegevens die je moet opgeven worden nooit verstrekt aan derden en blijven dus alleen beschikbaar voor het spaarprogramma. Deze heeft de gegevens nodig om te voorkomen dat mensen zich meerdere malen aanmelden en om uitbetalingen te kunnen verwerken.


Soms kun je voor punten sparen, waarvoor dienen deze punten?
Sommige spaarprogramma´s bieden leden de mogelijkheid om naast geld ook punten te verdienen. Deze kun je vaak inwisselen voor bijvoorbeeld een gratis referral, om je eigen website te promoten of om te laten zetten naar geld.


Op welke manier word ik uitbetaald?
Elk spaarprogramma heeft 1 of meerdere van de volgende uitbetalings-mogelijkheden: Overschrijving Bank/Giro, Paypal, Alertpay of een cadeaubon. Het kan zijn dat u bij diverse spaarprogramma´s al bij een lager saldo een cadeaubon kan aanvragen, dan wanneer je het geld laat uitbetalen.
Mag ik meer dan 1 account hebben bij een spaarprogramma?
Nee, vaak mag je per IP-adres en/of huishouden maar 1 account hebben. Mocht je toch meerdere accounts aanmaken, dan loop je het risico dat alle accounts worden verwijderd (en dus ook al je verdiensten). Overleg altijd eerst met de beheerder over de mogelijkheden voor meerdere accounts in een huishouden.


Wat betekend GPT?
Hierbij een paar afkortingen van spaarprogramma´s:
  • GPT = Get Paid to (Betaald krijgen door...)
  • PTR = Paid to read (Betaald voor lezen)
  • PTC = Paid to Click (Betaald voor klikken)
  • PTS = Paid to surf (Betaald voor surfen)
  • Ref = Referral

Hoe verdienen spaarprogramma´s geld?
Spaarprogramma´s krijgen geld van adverteerders wanneer er een lead (CPL) of sale (CPS) is gezet en waarvan het lid vervolgens een bepaald bedrag of percentage krijgt. Spaarprogramma´s krijgen nooit per klik (CPC) betaald, waarbij het lid de website van de adverteerder bezoekt.
  • CPL = Commissie Per Lead (aanmelden bij nieuwsbrieven, meedoen aan enquête ect.)
  • CPS = Commissie Per Sale (aankoop bij de adverteerder)
  • CPC = Commissie Per Click (bezoek website van adverteerder)

En wat als ik wil stoppen?
Je kan je op elk gewenst moment afmelden bij een spaarprogramma. De link daarvoor vind je vaak in je 'profiel', welke zichtbaar wordt nadat je bent ingelogd.


Krijg ik ook reclame via de post?
Nee. Spaarprogramma´s sturen alleen e-mails waarin reclame staat van de adverteerders. Je adresgegevens worden dan ook alleen gebruikt om een juiste overschrijving van je uitbetaling te garanderen.