Tips geld verdienen met spaarprogramma´s

Er zijn veel manieren om geld te verdienen met online spaarprogramma´s en GPT. Maar doordat er veel spaarprogramma´s zijn, kan het soms veel tijd kosten om op alle websites actief te zijn. Of is het moeilijk om te bepalen hoe je het beste en op de snelste manier geld kunt verdienen met de online spaarprogramma´s en GPT. Op deze pagina staan een aantal tips, waarmee je het makkelijker kan maken om op een leuke manier geld te verdienen. Bekijk de tips goed en doe er je voordeel mee. Mocht je zelf nog een goede tip hebben voor anderen, laat dit dan weten met een e-mail via contact.


Tip 1: E-mailadres

Voor het aanmelden en het ontvangen van e-mails heb je een e-mailadres nodig. Het beste is om een apart e-mailadres te nemen naast je prive e-mailadres. Hiervoor kun je misschien een e-mailadres aanmaken bij je eigen internetprovider, maar tegenwoordig kun je ook een gratis e-mailaccount aanmaken bij onder anderen: Outlook en Gmail.

Tip 2 : Veel e-mails?

Meld je je bij veel spaarprogramma´s en GPT aan en krijg je veel e-mails in je mailbox? Bij de meeste spaarprogramma´s kun je aangeven waar je je e-mails wilt ontvangen: op je eigen e-mailadres, in de inbox op de site zelf of beide. Kies in dit geval dan voor de inbox op de site van het spaarprogramma zelf. Dan kun je om de paar dagen gewoon inloggen op de site en de emails daar bekijken.

Tip 3: Interesses

Tijdens het aanmelden bij een spaarprogramma moet je vaak interesses aangeven. Om zo veel mogelijk e-mails te krijgen en zo dus meer geld te kunnen verdienen, kun je beter zo veel mogelijk interesses aanvinken. Let er wel op dat je soms maar een maximum aantal interesses mag aanvinken. Vink je meer aan, dan kan het zijn dat je account wordt verwijderd!

Tip 4: Bijhouden

Probeer een paar keer in de week je e-mails bij te houden. Dit voorkomt dat je mailbox vol raakt en je soms lang bezig bent met het wegklikken van alle e-mails. Daarnaast zijn van sommige spaarprogramma´s de betaalde e-mails maar een paar dagen geldig. Klik je te laat, dan krijg je ook niet betaald. Elke dag je inbox bij langs gaan is natuurlijk de beste optie.

Tip 5: Referrals

Om nog meer geld te verdienen kun je mensen (referrals) met je eigen link (referral/promotie link) lid laten worden een het spaarprogramma of GPT. Vaak krijg jij dan een bonus en een bepaald percentage van de verdiensten van je referral. Dus zorg ervoor dat familie, vrienden en kennissen zich via jouw link aanmelden!
>> Meer informatie over referrals

Tip 6: Online winkelen

Bij de meeste spaarprogramma´s is er de mogelijkheid om geld te verdienen door online te winkelen. Wanneer je op een link klikt via de website/e-mail van een spaarprogramma en je doet vervolgens een aankoop, krijg je vaak een bepaald bedrag of percentage van het aankoopbedrag terug in je account. Wanneer je online aan aankoop wilt doen, kijk eerst of een spaarprogramma jou een vergoeding kan aanbieden!

Tip 7: Aanmelden kost tijd

Stop niet meteen met aanmelden bij spaarprogramma´s, omdat je bijvoorbeeld halverwege het aanmelden denkt dat het veel tijd gaat kosten. Het aanmelden bij spaarprogramma´s kost inderdaad het meeste tijd om geld te kunnen verdienen. Maar na het aanmelden zijn er veel mogelijkheden om makkelijk en snel geld te verdienen.