Online geld verdienen met spaarprogramma´s

Geld verdienen op internet heeft alles te maken met reclame. Bedrijven willen maar al te graag hun product of dienst aan de consument verkopen en reclame is daarvoor onmisbaar. Bedrijven zijn bereid om veel te betalen om hun spotje op televisie te krijgen of een advertentie in de krant te zetten. Er zijn ook bedrijven die het heel anders doen.

Deze bedrijven willen juist betalen wanneer iemand een aankoop doet op hun website, zich aanmeldt voor een nieuwsbrief of met een actie meedoet. De meeste spaarprogramma's geven een kleine vergoeding wanneer je op een link of banner klikt om de website van de adverteerder te bezoeken. Maar alleen door o.a. het meedoen aan actie's of door een aankoop te doen (waar jij vervolgens een vergoeding voor krijgt), krijgt het spaarprogramma geld van de adverteerder en kunnen zij jou het verdiende geld uitbetalen.

Wat zijn spaarprogramma´s?

Spaarprogramma´s (ook wel GPT sites) zijn ontwikkeld als een soort tussenpersoon. Zij zorgen ervoor dat de e-mails worden verstuurd en dat er reclame op hun eigen website komt te staan. Wanneer een lid bijvoorbeeld een aankoop doet, een enquête invult of zich aanmeld voor een nieuwsbrief; ontvangen de spaarprogramma´s geld van de bedrijven. Dit geld wordt voor een deel weer gebruikt om de leden (zoals jij) te betalen! Het voordeel van dit systeem is dat er vaak per doelgroep e-mails worden verstuurd en dan weet de adverteerder zeker dat zijn reclame bij de juiste doelgroep aankomt.

Hoe gaat het geld verdienen in zijn werk?

Om daadwerkelijk geld te kunnen verdienen moet je je eerst aanmelden bij een aantal spaarprogramma´s. Hiermee wordt bedoelt dat je een aantal gegevens invult zoals je naam, gebruikersnaam, wachtwoord en bankrekeningnummer. Vervolgens krijg je een bevestiging per e-mail met een activatielink. Hierna heb je toegang tot je persoonlijke profiel op de website. Hier kun je zien wat je al verdient hebt, betaalde e-mails terugvinden, je gegevens wijzigen of gebruik maken van andere verdienopties.
>> Direct aanmelden bij een spaarprogramma

Hoe kan ik geld verdienen met emails?

De meeste spaarprogramma´s sturen jou e-mails met reclame van een adverteerder. Bij je aanmelding kun je aangeven waar je reclame van wilt ontvangen. Bij enkele spaarprogramma´s mag je alles aanvinken, bij anderen moet je een selectie maken. De e-mails kun je naar je eigen e-mailadres laten sturen, maar je kunt ze ook ontvangen in de inbox op de website zelf.


Snel geld verdienen via internet

De echte verdienmogelijkheden

Door het doen van een aankoop op de website van de adverteerder, meedoen met een enquête of je aan te melden voor een nieuwsbrief, kun je makkelijk en snel geld verdienen. Hieronder nog een kleine greep van de mogelijkheden:
  • Nieuwe leden werven (zie referrals)
  • Enquêtes invullen
  • Spelletjes spelen
  • Meedoen met wedstrijden
  • Producten kopen
  • Aanmelden nieuwsbrief
  • Meedoen met actie's van adverteerders

Van wie krijgt een spaarprogramma geld?

Een adverteerder betaald alleen een vergoeding wanneer er een lead (enquetes, aanmeldingen etc.) of een sale (aankopen welke de leden doen bij de adverteerder) is gezet. Spaarprogramma´s ontvangen geen vergoeding per lid dat naar aanleiding van een e-mail alleen de website van een adverteerder bezoekt. Anders gezegd: ze krijgen dus niet betaald per klik! Spaarprogramma´s betalen hun leden vervolgens weer uit van het geld wat de adverteerders aan hun hebben betaald.

Het verdiende geld laten uitbetalen!

Op een gegeven moment heb je genoeg verdient om het geld uit te laten betalen. Er zit wel een verschil tussen de uitbetalingsgrens van de diverse spaarprogramma´s. Soms kun je al een uitbetaling aanvragen als je 5 euro hebt verdient, terwijl je bij de meeste spaarprogramma´s nog even door moet sparen tot bijvoorbeeld 12,50 euro. Het geld kun je laten overmaken naar je eigen bankrekening, via Paypal of laten uitbetalen in cadeaubonnen.
>> Overzicht uitbetalingen

Tips om meer geld te verdienen?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? Neem dan eens een kijkje bij de tips en de veel gestelde vragen (FAQ)! Is je vraag nog niet beantwoord, dan kun je te allen tijde contact opnemen. Meld je nu aan bij een paar spaarprogramma´s en ontdek de wereld van het online geld verdienen!
>> Veelgestelde vragen (FAQ)